Over de Schelde?

Waarom deze website?

Deze website is gebouwd door een gebruiker van het veer, om op een overzichtelijke manier de uren van de verschillende veerboten over de Schelde te kunnen raadplegen. Uit een eerste versie voor eigen gebruik is dan overdeschelde.be gegroeid, om het voor het bredere publiek bruikbaar te maken. Deze website is volledig een hobby project waarmee geen geld verdiend wordt. Donaties om de website operationeel te houden worden ge├Ąpprecieerd, en dienen om de lopende kosten te dekken. Donaties kunnen via het Ko-Fi platform op https://ko-fi.com/theprofessorbe. We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te houden, maar garantie kan hierop niet gegeven worden. Bij twijfel kan je best steeds de websites van de vloot nakijken.

Installatie Smartphone

Er zijn enkele verschillende mogelijkheden om Over de Schelde te installeren op je smartphone. Voor Android telefoons is de meest eenvoudige manier via de Google play store. De applicatie kan je hier vinden: Over De Schelde.

Je kan de applicatie ook via de website installeren. Als je de hoofdpagina van de website opent op een smartphone zal je browser automatisch vragen om de app te installeren. Door op deze prompt te klikken kan je de applicatie op je smartphone desktop installeren. Indien je deze prompt niet krijgt kan dit ook manueel doen:
IOS: Share - Add to homescreen (IOS)
Andoid: Drie bolletjes - Install app

Installation App

Designed by TheProfessorBE.
Donaties om de kosten te dekken kunnen via Ko-Fi:

Meer informatie over het veer is te vinden op:

Disclaimer: This website is a hobby project by TheProfessorBE, not a professional website. The information provided on this website is for general informational purposes only. While we strive to ensure that the information is up-to-date and accurate, we make no representations or warranties of any kind, express or implied, about the completeness, accuracy, reliability, suitability, or availability with respect to the website or the information. Any reliance you place on such information is therefore strictly at your own risk. We will not be liable for any loss or damage arising from the use of this website or the information provided.
Contact us via info@overdeschelde.be.