Over Overdeschelde.be

Waarom deze website?

Deze website, zorgvuldig samengesteld door een enthousiaste veergebruiker, is uw go-to bron voor een actueel overzicht van de vaartijden van de veerboten over de Schelde. Het begon als een eenvoudige tool voor persoonlijk gebruik, maar is inmiddels uitgegroeid tot overdeschelde.be, een gebruiksvriendelijke en toegankelijke site voor een breder publiek. Dit project is volledig uit passie ontstaan en heeft geen commerciële doeleinden. Elke donatie om de website operationeel te houden is zeer welkom. Deze donaties zijn cruciaal om de lopende kosten te dekken en kunnen gemakkelijk gedaan worden via het Ko-Fi platform op https://ko-fi.com/theprofessorbe.

Onze inzet is om de informatie continu bij te werken en zo nauwkeurig mogelijk te houden, maar we kunnen geen volledige garantie bieden op de juistheid. Bij onzekerheid raden we altijd aan om de officiële websites van de veerdiensten te raadplegen voor de meest recente informatie.

Wij hopen van harte dat u deze website nuttig vindt en staan open voor uw feedback om de site verder te verbeteren. Uw suggesties en opmerkingen zijn voor ons van onschatbare waarde en helpen ons om overdeschelde.be nog beter af te stemmen op de behoeften van de gebruikers. Aarzel niet om ons te contacteren met uw ideeën of feedback. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze website een onmisbare hulpbron blijft voor iedereen die de Schelde wil oversteken.

Smartphone Applicaties

Naast onze website bieden we ook een handige smartphone applicatie aan, beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Deze applicatie brengt de functionaliteit van overdeschelde.be naar uw mobiele apparaat, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot de meest actuele vaartijden van de veerboten over de Schelde.

Voor Android-gebruikers is de app eenvoudig te installeren via de Google Play Store. Zoek gewoon naar "Over de Schelde" in de Play Store, klik op 'Installeren' en de app wordt automatisch op uw apparaat geïnstalleerd. U kunt dan meteen de app openen en beginnen met het plannen van uw veerreizen. Installeren kan ook via deze link: Over De Schelde.

Voor iOS-gebruikers hebben we een efficiënte web-app ontwikkeld die gemakkelijk kan worden toegevoegd aan uw startscherm. Open gewoon overdeschelde.be in uw Safari-browser, tik op de deelknop onderaan het scherm en selecteer vervolgens 'Zet op beginscherm'. Dit voegt een snelkoppeling naar de website toe aan uw startscherm, die functioneert als een native app. Met deze methode heeft u direct toegang tot onze site, geoptimaliseerd voor uw iOS-apparaat.

Met deze applicaties streven we ernaar om het gebruiksgemak en de toegankelijkheid van onze diensten voor alle gebruikers, ongeacht hun apparaat, te verbeteren.

Donaties helpen om de website up-to-date en reclame-vrij te houden, en kunnen veilig worden uitgevoerd via het Ko-Fi platform (Link).

Designed by TheProfessorBE.

Meer informatie over het veer is te vinden op:

Disclaimer: This website is a hobby project by TheProfessorBE, not a professional website. The information provided on this website is for general informational purposes only. While we strive to ensure that the information is up-to-date and accurate, we make no representations or warranties of any kind, express or implied, about the completeness, accuracy, reliability, suitability, or availability with respect to the website or the information. Any reliance you place on such information is therefore strictly at your own risk. We will not be liable for any loss or damage arising from the use of this website or the information provided. Contact us via info@overdeschelde.be.